om Musikkorpset

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle orkestre

Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. Orkestret har til huse på Skive Kaserne.

Musikkorpset tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkestret både ved officielle begivenheder samt egne koncerter for et bredt publikum.

Prinsens Musikkorps er særligt kendt for sin store musikalske spændvidde. Orkestret spiller både stemningsfulde kirkekoncerter og festlige nytårskoncerter og mestrer mange forskellige genrer.

Ole Edvard Antonsen

Chefdirigent

om dirigenten

Ole Edvard Antonsen (f. 1962) er en af verdens bedste trompetsolister og en af Norges absolut største internationale stjerner.

Han har optrådt som solist på de største musikscener i mere end 40 lande, bl.a. Carnegie Hall NY, Musikverein i Wien, Barbican i London og Sydney Opera House. En exceptionel solist, der også skriver egne kompositioner og har dirigeret flere professionelle ensembler som Bergen Filharmoniske Orkester, Göteborg Symfoniker og Sao Paulo Symphony Orchestra. Fra 2006 til 2010 var han dirigent for Luftforsvarets Musikkorps, Norge, som under hans ledelse blev et af de allerbedste militæror- kestre i Europa.

Prinsens Musikkorps har fået en helt enestående mulighed for at arbejde sammen med Ole Edvard Antonsen som orkestrets chefdirigent og kunstnerisk leder i en periode, og Ole Edvard Antonsen har med sin unikke musikalitet og store forståelse for messingblæsere taget orkestret med i en udvikling, der lover godt for fremtiden.

Prinsens Musikkorps er stolte, glade og beærede over at have indgået en aftale med en kapacitet som Ole Edvard Antonsen.

Spørgsmål og svar

Kan I bookes?

Det kommer an på arrangementet. Kontakt os for at høre nærmere.

Har I pressebilleder?

Ja, vi har en samling højopløste billeder til fri afbenyttelse på denne side.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Det er en stor hjælp hvis du melder dig ind i vores støtteforening og synes godt om vores Facebookside.

Koster det noget at tage til koncerterne?

Det er forskelligt, men rigtig mange koncerter er helt gratis!

Hvor er jeres næste koncert?

Vi spiller næsten i hele landet, hold øje med om vi kommer nær hvor du bor på koncertoversigten.

Har du andre spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe! Kontakt os på jdr-pmuk01@mil.dk, tlf. 22 72 55 17 eller på Facebook.