Sommerkoncert i Ebeltoft

Sommerkoncert i Ebeltoft

11 aug

Flyvevåbnets orkester giver Sommerkoncert på Torvet i Ebeltoft

Start sensommeren ud med en festlig sommerkoncert i selskab med Prinsens Musikkorps.

Det ligger i musikkorpsets natur at spille underholdende koncerter i sommerlandet, og det er en stor glæde for musikkorpset at holde den over hundrede år gamle tradition med sommerkoncerterne i hævd.

For musikkorpset er det altid en stor glæde at spille koncerter i det danske sommerland og ikke mindst møde publikum i en uformel og fornøjelig sammenhæng, hvor musikken som altid er i højsædet.

Ved koncerterne kan du blandt andet opleve orkestrets egne medlemmer som solister – og der er garanti for velkendte toner, du kan nynne med på!

Tid og sted:

Fredag den 11. august klokken 11.00 på Torvet i Ebeltoft

Dirigent: Gert Skovlod Hattesen

Begivenheden finder sted den 11. august 2023 KL. 11:00.

Torvet Ebeltoft
Torvet
8400 Ebeltoft

GRATIS ADGANG

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 7284 4700​ eller OSW-PMUK-001@mil.dk

Flyvevåbnets orkester giver Sommerkoncert på Torvet i Ebeltoft

Tid og sted:

Fredag den 11. august klokken 11.00 på Torvet i Ebeltoft

Dirigent: Gert Skovlod Hattesen

Begivenheden finder sted den 11. august 2023 KL. 11:00.

Torvet Ebeltoft
Torvet
8400 Ebeltoft

GRATIS ADGANG

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 72844700 eller OSW-PMUK-001@mil.dk.

Tlf.: +45 2272 5517
OSW-PMUK-001@mil.dk