Festkoncert for modtagelse af de danske F-35 kampfly

1 okt

Festkoncert for modtagelse af de danske F-35 kampfly

1 okt

Søndag d. 1. oktober modtager Danmark de første nye F-35 kampfly ved en ceremoni på Flyvestation Skrydstrup.

Det markeres efterfølgende med en storslået festkoncert i Harmonien i Haderslev med Flyvevåbnets eget orkester, Prinsens Musikkorps, i selskab med ingen ringere end det amerikanske luftvåbens kor – nemlig U.S. Air Force Band’s Singing Sergeants – og sidst, men ikke mindst, Haderslevs “eget” orkester, Slesvigske Musikkorps.

Koncerten byder på dansk og amerikansk musik – og der er både højtidlige fanfarer, stemningsfulde hymner og jazzede toner på programmet.

Publikum kan desuden se frem til et særligt stykke musik skrevet specielt med de nye F-35 kampfly i tankerne – nemlig “Skyward – Fanfare and Hymn” med musik af komponisten Frederik Magle og tekst af forfatteren Kathrine Lilleør.

Medvirkende:

Prinsens Musikkorps har siden 1. januar 2021 været Flyvevåbnets orkester. Orkesteret spiller koncerter i hele landet for Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning – og ofte i selskab med internationale solister og dirigenter. I november 2022 var Prinsens Musikkorps på turné til Washington D.C. for at markere H.M Dronningens 50 års regeringsjubilæum.

Singing Sergeants består af 20 fantastiske sangere. Koret er et af seks ensembler inden for The United States Air Force Band. De synger mange forskellige genrer – herunder traditionel Americana, opera, kormusik, Broadway og jazz-stilarter. Til dagligt har de hjemme i Washington D.C.

Slesvigske Musikkorps består af 16 musikere. Musikkorpset repræsenterer Forsvaret ved en lang række arrangementer og koncerter både herhjemme og i udlandet. Som Forsvarets Musikalske Ambassadør deltager orkesteret årligt ved mere end 130 militære og civile arrangementer, herunder offentlige koncerter, militære parader og nationale mærkedage.

Begivenheden finder sted den 1. oktober 2023 KL. 16:00.

Harmonien
Gråskærgade
6100 Haderslev

Billetpris kr. 100,- og kr. 50 ,- for medlem af PMUK og SMUK støtteforening
KØB BILLET

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 7284 4700​ eller OSW-PMUK-001@mil.dk

Medvirkende:

Begivenheden finder sted den 1. oktober 2023 KL. 16:00.

Harmonien
Gråskærgade
6100 Haderslev

Billetpris kr. 100,- og kr. 50 ,- for medlem af PMUK og SMUK støtteforening
KØB BILLET

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 72844700 eller OSW-PMUK-001@mil.dk.

Tlf.: +45 2272 5517
OSW-PMUK-001@mil.dk