Ib Glindemanns trompetkoncert med solist Ole Edvard Antonsen

Ib Glindemanns trompetkoncert med solist Ole Edvard Antonsen

Underholdning

23 maj

Et brag af en koncert med verdensstjerne trompetisten Ole Edvard Antonsen og Prinsens Musikkorps i topform.

Sæt dig godt til rette og tag med på en storslået musikalsk oplevelse.

Her er så Ib’s introduktion til koncerten:
Da jeg var ung trompetentusiast, og senere elev på konservatoriet, var der en række i alle henseender vægtige trompetister, som vi unge beundrede og så op til. Navne, som Erik Fritzner, Kurt Petersen (Store Kurt – min lærer), Edward Larsen, John Søderberg samt Knud Hovaldt m.v.. År senere, da jeg var blevet filmkomponist, havde vi en session, hvor Knud Hovaldt spillede et kort forløb i forbindelse med et spansk scenarie. Efter optagelsen kom Niels Rothenborg (pianist, kapelmester og klarinettist), hen til mig og sagde, at det burde jeg gå videre med. Derfor, da jeg i 1962 blev engageret til at komponere musik til en Rundskuedagskoncert i Tivoli, besluttede jeg i de store trompetisters ånd at skrive en koncert til Knud Hovaldt. Den har siden høstet anerkendelse blandt fagfolk i ind- og udland fra Maurice André til Mannie Klein, Hollywoods førende trompetist, der i et brev til Knud Hovaldt skrev: ”We all have your recording of the Glindeman concerto”.

MEN koncerten med Ole Edvard Antonsen – større bliver det ikke!

Begivenheden finder sted den 23. maj 2019 KL. 17:00.

ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense

fri

Sæt dig godt til rette og tag med på en storslået musikalsk oplevelse.

Her er så Ib’s introduktion til koncerten:

MEN koncerten med Ole Edvard Antonsen – større bliver det ikke!

Begivenheden finder sted den 23. maj 2019 KL. 17:00.

ODEON
Odeons Kvarter 1