Prinsens Musikkorps under ledelse af Ole Edvard Antonsen i Skive

19 sep

Prinsens Musikkorps under ledelse af Ole Edvard Antonsen i Skive

19 sep

Et brag af en koncert med verdensstjerne trompetisten Ole Edvard Antonsen og Prinsens Musikkorps i topform

Publikum får totaloplevelse ved koncert i Skive Theater

”Messingmusikkens Messi”og et enestående musikkorps gæster Skive Theater.

Et helt særligt rum, et helt særligt orkester, en helt særlig solist og en dirigent, der burde have tilnavnet ”messinginstrumenternes Messi”, er noget af det, publikum kan opleve til koncerten torsdag den 19. september klokken 19.30 i Skive Theater. Det fortæller trompetist i Prinsens Musikkorps Gert Hattesen.

Det er netop Prinsens Musikkorps, der serverer den stemningsfyldt musik med soloer fra musikkorpsets dygtige musikere og selvfølgelig også fra den verdensberømte norske dirigent og trompetist Ole Edvard Antonsen. Det hele sker under ledelse af Ole Edvard Antonsen.

– Kender man ikke lige Ole Edvard Antonsen, der er en af Norges mest kendte musikere, så er det værd at kigge på hans meritter, siger Gert Hattesen.
Ole Edvard Antonsen har spillet med en lang række berømte orkestre, herunder Berlin Philharmonic Orchestra samt London Symphony Orchestra. Han har desuden tryllebundet publikum på de største jazz-klubber i Skandinavien og modtaget stribevis af priser for sin musik.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre musikkorps og består af 16 topprofessionelle musikere. Orkesteret er kendt for sin store musikalske spændvidde, og det kommer publikum til at opleve til koncerten, hvor der er alt lige fra renæssance-musik til filmmusik af John Williams på programmet. Og der er masser at glæde sig til, mener Gert Hattesen. Det skyldes ikke mindst de fantastiske rammer. Teatersalen giver en enestående akustik og er fantastisk smukt.
Billetter koster kr. 150,- og kan købes på www.prinsensmusikkorps.dk Hvis man er medlem af Prinsens Musikkorps Støtteforening eller melder sig ind inden billetkøb er der en god rabat at hente på billetkøb. Indmeldelse kan ske via www.prinsensmusikkorps.dk/stoetteforeningen/

Begivenheden finder sted den 19. september 2019 KL. 19:30.

Skive Theater
Theaterpladsen 10

150,- kr.
KØB BILLET

Publikum får totaloplevelse ved koncert i Skive Theater

”Messingmusikkens Messi”og et enestående musikkorps gæster Skive Theater.

Begivenheden finder sted den 19. september 2019 KL. 19:30.

Skive Theater
Theaterpladsen 10