Prinsens Musikkorps og Ole Edvard Antonsen giver koncert på Ollerup Efterskole

31 okt

Prinsens Musikkorps og Ole Edvard Antonsen giver koncert på Ollerup Efterskole

31 okt

Et brag af en koncert med verdensstjerne trompetisten Ole Edvard Antonsen og Prinsens Musikkorps i topform

Publikum får totaloplevelse ved koncert i KONCERTEN Ollerup Efterskole Sang & Musik.

”Messingmusikkens Messi” og et enestående musikkorps gæster KONCERTEN Ollerup Efterskole Sang & Musik.

Et helt særligt orkester, en helt særlig solist og dirigent, der burde have tilnavnet ”messinginstrumenternes Messi”, er noget af det, publikum kan opleve til koncerten torsdag den 31. oktober klokken 19.30 i KONCERTEN Ollerup Efterskole.

Det er netop Prinsens Musikkorps, der serverer den stemningsfyldt musik med soloer fra musikkorpsets dygtige musikere og selvfølgelig også fra den verdensberømte norske dirigent og trompetist Ole Edvard Antonsen. Det hele sker under ledelse af Ole Edvard Antonsen.

– Kender man ikke lige Ole Edvard Antonsen, der er en af Norges mest kendte musikere, så er det værd at kigge på hans meritter.
Ole Edvard Antonsen har spillet med en lang række berømte orkestre, herunder Berlin Philharmonic Orchestra samt London Symphony Orchestra. Han har desuden tryllebundet publikum på de største jazz-klubber i Skandinavien og modtaget stribevis af priser for sin musik.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre musikkorps og består af 16 topprofessionelle musikere. Orkesteret er kendt for sin store musikalske spændvidde, og det kommer publikum til at opleve til koncerten, hvor der er alt lige fra renæssance-musik til filmmusik af John Williams på programmet. Og der er masser at glæde sig til.

Begivenheden finder sted den 31. oktober 2019 KL. 19:30.

KONCERTEN Ollerup Efterskole
Svendborgvej 10,
5762 Vester Skerninge

Billetter 50.- +gebyr
KØB BILLET

Begivenheden finder sted den 31. oktober 2019 KL. 19:30.

KONCERTEN Ollerup Efterskole
Svendborgvej 10,