GENFORENING OG DENS MUSIK I ODENSE

GENFORENING OG DENS MUSIK I ODENSE

MUSIK FRA 3 ÅRS KRIGEN OG FREM TIL GENFORENINGEN MED PRINSENS MUSIKKORPS

Dirigent Peter Ettrup Larsen vil føre publikum igennem koncerten, som tager sit udgangspunkt i genforeningen af Sønderjylland (Nordsleswig) og resten af Danmark i 1920. Historien starter tilbage i 1848 med ”Dengang jeg Drog af sted” og går op igennem perioden til 1920, hvor ”Det haver så nyligen regnet” og andre stykker fra den tid, bliver spillet af Prinsens Musikkorps med egne solister.

Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. Orkestret har til huse på Skive Kaserne.

Musikkorpset tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkestret både ved officielle begivenheder samt egne koncerter for et bredt publikum.

Prinsens Musikkorps er særligt kendt for sin store musikalske spændvidde. Orkestret spiller både stemningsfulde kirkekoncerter og festlige nytårskoncerter og mestrer mange forskellige genrer.

Begivenheden finder sted den 5. marts 2020 KL. 19:00.

Thomas Kingos Kirke
Bülowsvej 9
5230 Odense

GRATIS ADGANG, MEN ET BIDRAG TIL FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP ER ALTID VELKOMMEN På MOBILPAY NR. 39586

MUSIK FRA 3 ÅRS KRIGEN OG FREM TIL GENFORENINGEN MED PRINSENS MUSIKKORPS

Begivenheden finder sted den 5. marts 2020 KL. 19:00.

Thomas Kingos Kirke
Bülowsvej 9