NÅR JAZZEN MØDER DET KLASSISKE I VIBORG

12 mar

NÅR JAZZEN MØDER DET KLASSISKE I VIBORG

12 mar

Klassisk tenor sang og jazz saxofonist Håkon Kornstad og stjernetrompetist Ole Edvard Antonsen fører sammen med Prinsens Musikkorps publikum igennem en spændende koncert.

Prinsens Musikkorps har fået en helt enestående mulighed for at arbejde sammen med Ole Edvard Antonsen som orkestrets chefdirigent. Denne gang har han inviteret Håkon Ganes Kornstad, som er en norsk jazzmusiker (saxofon) og klassisk trænet sanger med til vores koncerter den 12. marts 2020

Ole Edvard Antonsen (f. 1962) er en af verdens bedste trompetsolister og en af Norges absolut største internationale stjerner.
Han har optrådt som solist på de største musikscener i mere end 40 lande, bl.a. Carnegie Hall NY, Musikverein i Wien, Barbican i London og Sydney Opera House.

Håkon Ganes Kornstad er en norsk jazzmusiker (saxofon) og klassisk trænet sanger, kendt fra bands som Wibutee og Kornstad Trio, og samarbejder med musikere som Ketil Bjørnstad, Anja Garbarek, Live Maria Roggen,

Det bliver et brag af en koncert og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Prinsens Musikkorps er et messingorkester med slagtøj og består af 16 professionelle musikere. Orkestret har til huse på Skive Kaserne.

Musikkorpset tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkestret både ved officielle begivenheder samt egne koncerter for et bredt publikum.

Prinsens Musikkorps er særligt kendt for sin store musikalske spændvidde. Orkestret spiller både stemningsfulde kirkekoncerter og festlige nytårskoncerter og mestrer mange forskellige genrer.

Begivenheden finder sted den 12. marts 2020 KL. 19:30.

Viborg Musiksal
Gravene 25
8800 Viborg

Se spillestedets billetsalg

Det bliver et brag af en koncert og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Begivenheden finder sted den 12. marts 2020 KL. 19:30.

Viborg Musiksal
Gravene 25