Prinsens Musikkorps Julekoncert i Stærekassen

23 nov

Prinsens Musikkorps Julekoncert i Stærekassen

23 nov

Festlig og fornøjelig julekoncert med Prinsens Musikkorps og Mark og Christoffer

Julekoncert med god musik og ægte dansk og sønderjysk humor, når Prinsens Musikkorps slår sig løs sammen med Mark og Christoffer, som har en lang erfaring med julekoncerter rundt om i Danmark.

Christoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har siden haft hovedroller i adskillige musicals, herunder Queen-musicalen “We Will Rock You”, hvor han blev personligt godkendt af Queen medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Christoffer har været medlem af vokalgruppen Basix fra 2007 til 2014 og været sangsolist ved mange lejligheder.

Mark Dixon er uddannet fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han i 2000 blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”. Mark Dixon har sunget i koncertopførelser af musicals Chess og Jesus Christ Superstar og har optrådt som backing for rigtig mange danske og udenlandske kunstnere.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps og består af 16 topprofessionelle musikere. Orkesteret er kendt for sin store musikalske spændvidde, som spænder over mange genre, hvilket publikum vil opleve til koncerten, så der er masser at glæde sig til.

Begivenheden finder sted den 23. november 2019 KL. 15:00.

Stærekassen
August Bournonvilles Passage 5
1055 København

Pris 100,- kr. kan købes på pmuk01@mil.dk eller hos Danske Seniorer på tlf. 3537 2422

Begivenheden finder sted den 23. november 2019 KL. 15:00.

Stærekassen
August Bournonvilles Passage 5