Prinsens Musikkorps Julekoncert i ODEON

24 nov

Prinsens Musikkorps Julekoncert i ODEON

24 nov

Festlig og fornøjelig julekoncert med Prinsens Musikkorps og Mark og Christoffer

Julekoncert med god musik og ægte dansk og sønderjysk humor, når Prinsens Musikkorps slår sig løs sammen med Mark og Christoffer, som har en lang erfaring med julekoncerter rundt om i Danmark.

Christoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har siden haft hovedroller i adskillige musicals, herunder Queen-musicalen “We Will Rock You”, hvor han blev personligt godkendt af Queen medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Christoffer har været medlem af vokalgruppen Basix fra 2007 til 2014 og været sangsolist ved mange lejligheder.

Mark Dixon er uddannet fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han i 2000 blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”. Mark Dixon har sunget i koncertopførelser af musicals Chess og Jesus Christ Superstar og har optrådt som backing for rigtig mange danske og udenlandske kunstnere.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre professionelle musikkorps og består af 16 topprofessionelle musikere. Orkesteret er kendt for sin store musikalske spændvidde, som spænder over mange genre, hvilket publikum vil opleve til koncerten, så der er masser at glæde sig til.

Begivenheden finder sted den 24. november 2019 KL. 17:00.

ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense

GRATIS ADGANG

Begivenheden finder sted den 24. november 2019 KL. 17:00.

ODEON
Odeons Kvarter 1