Niklas Walentin og Prinsens Musikkorps i Odense

23 okt

Niklas Walentin og Prinsens Musikkorps i Odense

23 okt

Et samspil, som er sand poesi med sans for at skabe de nuancer, som får musikken til at leve.

Niklas Walentin har trods sin unge alder allerede turneret – både som solist og kammermusiker som medlem af Trio Vitruvi – i en række europæiske lande, i Japan, Kina og USA og har givet koncerter i nogle af verdens mest berømte koncertsale såsom Wigmore Hall i London, Salle Cortot i Paris, Mariinskij Teatret i Sankt Petersborg samt i Weill Recital Hall at Carnegie Hall i New York.

Niklas har optrådt som solist med orkestre i Rusland og Tyskland, med de fleste danske landsdelsorkestre og Danmarks Radios Symfoniorkester under ledelse af dirigenter som Mario Venzago, Marc Soustrot, Henrik Schäfer, Jean Thorell og Giordano Bellincampi.

Begivenheden finder sted den 23. oktober 2020 KL. 19:00.

Konservatoriets koncertsal, ODEON
Odeons kvarter 1
5000 Odense

GRATIS ADGANG

Begivenheden finder sted den 23. oktober 2020 KL. 19:00.

Konservatoriets koncertsal, ODEON
Odeons kvarter 1