Sommerkoncert på torvet i Lønstrup

30 jun

Sommerkoncert på torvet i Lønstrup

30 jun

Der er tale om en hundrede år lang tradition, når Prinsens Musikkorps tager ud i landet og møder publikum med en række festlige sommerkoncerter.

med en række festlige sommerkoncerter.

For musikkorpset er det altid en stor glæde at spille koncerter i det danske sommerland og ikke mindst
møde publikum i en uformel og fornøjelig sammenhæng, hvor musikken som altid er i højsædet.

Glæd dig til at opleve orkestrets egne medlemmer som solister i både klassiske stykker og popnumre.
Der er garanti for ørehængere, som du kan nynne med på!

Dirigent: Gert Skovlod Hattesen

Begivenheden finder sted den 30. juni 2022 KL. 19:00.

Fri entre

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 7284 4700​ eller OSW-PMUK-001@mil.dk

med en række festlige sommerkoncerter.

Der er garanti for ørehængere, som du kan nynne med på!

Dirigent: Gert Skovlod Hattesen

Begivenheden finder sted den 30. juni 2022 KL. 19:00.

Fri entre

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 72844700 eller OSW-PMUK-001@mil.dk.

Tlf.: +45 7284 4700
OSW-PMUK-001@mil.dk