Debutkoncert med musikkorpsets unge basuntalent i Odense

18 jun

Debutkoncert med musikkorpsets unge basuntalent i Odense

18 jun

Oplev en af Prinsens Musikkorps dygtige musikere på helt tæt hold, når basunist Andreas Ferrold Clemmensen færdiggør sin tid som studerende og debuterer fra solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Den to-årige solistklasse er musikuddannelsens højeste eksamen. Her lægger man især vægt på at udvikle
sit eget, personlige udtryk på instrumentet. Prinsens Musikkorps har fået æren af at akkompagnere Andreas ved den afsluttende koncert, hvor han som solist vil demonstrere sine mange evner på sit instrument.

Andreas Ferrold Clemmensen er en af orkestrets nyeste musikere. Han har gennem flere år studeret ved
Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Studierne har også bragt ham til Karlsruhe i Tyskland, inden han
vendte tilbage til Danmark for at studere på solistklassen i Odense.

Ved koncerten kan publikum glæde sig til musik af nyere komponister – alt sammen i skøn forening med
Prinsens Musikkorps som velklingende bagtæppe. På programmet er også en uropførelse af et helt nyt
værk, som Andreas har bestilt specielt til lejligheden af den litauiske komponist Linas Rupšlaukis.

Dirigent: Henrik Vagn Christensen
Pianist: David Strong
Solist: Andreas Ferrold Clemmensen

Begivenheden finder sted den 18. juni 2022 KL. 15:00.

Konservatoriets koncertsal, ODEON
Odeons kvarter 1
5000 Odense

Fri entre

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 7284 4700​ eller OSW-PMUK-001@mil.dk

vendte tilbage til Danmark for at studere på solistklassen i Odense.

Dirigent: Henrik Vagn Christensen
Pianist: David Strong
Solist: Andreas Ferrold Clemmensen

Begivenheden finder sted den 18. juni 2022 KL. 15:00.

Konservatoriets koncertsal, ODEON
Odeons kvarter 1
5000 Odense

Fri entre

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 72844700 eller OSW-PMUK-001@mil.dk.

Tlf.: +45 7284 4700
OSW-PMUK-001@mil.dk