Høstkoncert i Hadsund

Høstkoncert i Hadsund

22 sep

Festlig høstkoncert med solist Sandra Elsfort

Det er efterhånden en tradition, at Prinsens Musikkorps lægger vejen forbi flere steder i landet for at spille høstkoncerter i det tidlige efterår.

I år medbringer orkestret sangsolist Sandra Elsfort, som har medvirket i en lang række musicals og underholdningskoncerter. Tidligere har Sandra haft roller i musicals som Atlantis og The Prince of Egypt, ligesom hun gennem årene også har været solist ved flere koncerter rundt om i landet.

Høstkoncerterne byder på et afvekslende program med operettemusik, musik af Kai Normann Andersen og andre evergreens.

Den altid veloplagte Nikolai Bøgelund er dirigent ved koncerten. Bøgelund har gennem årene haft et tæt samarbejde med Prinsens Musikkorps og har stået foran orkestret ved et hav af koncerter.

Tid og sted:

Torsdag den 22. september klokken 19.00 i Hadsund Kulturce

Solist: Sandra Elsfort

Dirigent: Nikolai Bøgelund

Begivenheden finder sted den 22. september 2022 KL. 19:00.

Hadsund Kulturcenter
Kirkegade 2-4
9560 Hadsund

Entre kr. 75,- for ældre sagens medlemmer og kr. 100,- for ikke medlemmer. Mere info hos Per Roth tlf.: 29490123

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 7284 4700​ eller OSW-PMUK-001@mil.dk

Festlig høstkoncert med solist Sandra Elsfort

Tid og sted:

Torsdag den 22. september klokken 19.00 i Hadsund Kulturce

Solist: Sandra Elsfort

Dirigent: Nikolai Bøgelund

Begivenheden finder sted den 22. september 2022 KL. 19:00.

Hadsund Kulturcenter
Kirkegade 2-4
9560 Hadsund

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 72844700 eller OSW-PMUK-001@mil.dk.

Tlf.: +45 7284 4700
OSW-PMUK-001@mil.dk