Sommerkoncert i Ebeltoft

Sommerkoncert i Ebeltoft

12 aug

Sommerkoncert på Torvet i Ebeltoft

Der er tale om en hundrede år lang tradition, når Prinsens Musikkorps tager ud i lande og møder publikum med en god sommerkoncert.

For musikkorpset er det altid en stor glæde at spille koncert i den danske sommerland og ikke mindst møde publikum i en uformel og fornøjelig sammenhæg, hvor musikken er som altid i højsædet.

Glæd dig til at opleve orkestres egne medlemmer som solister i både klassiske stykker og popnumre. Der er garanti for ørehængere, som du kan nynne med på!

Begivenheden finder sted den 12. august 2022 KL. 11:00.

Torvet Ebeltoft
Torvet
8400 Ebeltoft

GRATIS ADGANG

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 7284 4700​ eller OSW-PMUK-001@mil.dk

Sommerkoncert på Torvet i Ebeltoft

Begivenheden finder sted den 12. august 2022 KL. 11:00.

Torvet Ebeltoft
Torvet
8400 Ebeltoft

GRATIS ADGANG

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 72844700 eller OSW-PMUK-001@mil.dk.

Tlf.: +45 7284 4700
OSW-PMUK-001@mil.dk