Susanne Elmark Og Prinsens Musikkorps Gav Publikum En Noget Anderledes Musikoplevelse. Det Skete,  Da Bilernes Hus Dannede Ramme Om En Koncert I Forbindelse Med Salling Bank Master Series.

Susanne Elmark tryllebandt publikum

Anden koncertrække i Salling Bank Master Series bød på både opera og musicalmusik. Blandt andet Bilernes Hus i Silkeborg lagde scene til den store, musikalske oplevelse.

En koncertrække hvor et bilhus, et teater og et spillested i et nedlagt elværk hver især lægger scene til en koncert med en storslået sopran i topform er ikke hverdagskost. Ikke desto mindre var det netop, hvad publikum kunne opleve, da Prinsens Musikkorps sidst i oktober bød indenfor til en anderledes musikoplevelse tre forskellige steder i det midtjyske. Det skete i forbindelse med Salling Bank Master Series, hvis formål netop er at tilbyde publikum musikalske oplevelser i topklasse uden for landets største byer. Til denne koncertrække var Susanne Elmark solist, og hun tog sammen med Prinsens Musikkorps publikum med på en musikalsk rejse, der gik forbi italienske opera-arier og musicalmusik fra Broadway.

Fra øverste hylde

– Susanne Elmark beviste i den grad, hvorfor hun er blevet kendt som en sopran fra øverste hylde. Hun var i topform og kom langt ud over scenekanten, lyder det fra trompetist i Prinsens Musikkorps Gert Skovlod Hattesen.

– Vi har efterhånden en del gange optrådt med Susanne Elmark, så vi kender hinanden ganske godt, og det var med til at give en mere afslappet stemning til koncerten, tilføjer han.

Koncertrækken fandt sted i Viborg Musiksal, Musikværket i Nykøbing Mors og i Bilernes Hus i Silkeborg. Og kan sådan et bilhus så bruges til at danne ramme om en koncert? Ifølge Prinsens Musikkorps er svaret ja:

– Det viste sig hurtigt, at akustikken blandt audier, skodaer og kassevogne i bilhuset var aldeles fremragende, lyder det således fra musikkorpset.

Næste gang publikum kan få sig en unik musikalsk oplevelse til Salling Bank Master Series er den 8., 9. samt 10. marts.

Også TV2 Østjylland var med til koncert. Du kan se indslaget ved at klikke her: