Værd at vide om Prinsens Musikkorps’ Støtteforening:

Prinsens Musikkorps’ Støtteforening tæller omkring 640 medlemmer. Medlemmerne kommer fra hele landet, men har én ting tilfælles: De ønsker at bakke op om Prinsens Musikkorps og vise deres støtte til orkesteret.

Som medlem af støtteforeningen får du stærke rabatter til en lang række koncerter med Prinsens Musikkorps. Et medlemskab koster blot 50 kr. om året.

Vil du være medlem, kan du møde støtteforeningen ved foreningens stand til en lang række af musikkorpsets koncerter.

Du kan også melde dig ind hjemme fra køkkenbordet:

Du kan således blive medlem af Prinsens Musikkorps Støtteforening ved at sende en mail til: musikkorpsskive@gmail.com og oplyse:

· Dit navn

· Din adresse

· Dit telefonnummer

Derefter tilsendes opkrævningen via mail, og når betaling er modtaget, sendes dit medlemsbevis til dig på mail.

Prisen er som nævnt 50 kr. pr person pr år.

Vi håber, dette vil have din interesse, da vi gerne vil have dig som medlem.

Når du er medlem, vil du få tilsendt mails med oplysninger om fremtidige koncerter og evt medlemsrabatter.

Støtteforeningens bestyrelse:

Karsten Olesen (formand)

Birgit Lindaa (kasserer)

Poul Martin Malmberg (sekretær)

Hans Erik Christiansen

Lene Christiansen