Værd at vide om Prinsens Musikkorps’ Støtteforening:

Prinsens Musikkorps’ Støtteforening tæller omkring 550 medlemmer. Medlemmerne kommer fra hele landet, men har én ting tilfælles: De ønsker at bakke op om Prinsens Musikkorps og vise deres støtte til orkesteret.

Og der er masser af gode grunde til at melde sig ind i støtteforeningen. Først og fremmest får du stærke rabatter til en lang række koncerter med Prinsens Musikkorps. Du får desuden en cd med musik af Prinsens Musikkorps, når du melder dig ind. Og så koster et medlemskab blot 50 kr. om året.

Vil du være medlem, kan du møde støtteforeningen ved foreningens stand til en lang række af musikkorpsets koncerter.

Du kan også melde dig ind hjemme fra køkkenbordet:

Du kan således blive medlem af Prinsens Musikkorps Støtteforening ved at sende en mail til: musikkorpsskive@gmail.com og oplyse:

· Dit navn

· Din adresse

· Dit telefonnummer

Derefter tilsendes opkrævningen via mail, og når betaling er modtaget, sendes dit medlemsbevis til dig på mail.

Prisen er som nævnt 50 kr. pr person pr år.

Vi håber, dette vil have din interesse, da vi gerne vil have dig som medlem.

Når du er medlem, vil du få tilsendt mails med oplysninger om fremtidige koncerter og evt medlemsrabatter.

Helle Jørgensen er formand for støtteforeningen.

Støtteforeningens bestyrelse:

Helle Jørgensen (formand)

Karsten Olesen (næstformand)

Birgit Lindaa (kasserer)

Poul Martin Malmberg (sekretær)

Hans Erik Christiansen

Lene Christiansen