Støtteforening

Støtteforeningen for PRINSENS MUSIKKORPS

Violvej 119,

GRATIS BILLET TIL MASTER SERIES NO 1!

Gratis billet til koncert med Ole Edvard Antonsen og Prinsens Musikkorps 21+23 september for medlemmer af PMUK støtteforening. Meld dig ind nu via formularen nederst på denne side, det koster kun 50 kr!

Når man har sendt indmeldelsen, kan medlemsgebyret på kr. 50,- betales via Mobilepay: 4092 2585 Birgit Linaa. Og NU har du ret til en gratis billet til en af nedenstående koncerter:

Master Series NO 1 i Viborg 21/9

Master Series NO 1 i Silkeborg 23/9

Når du er meldt ind, eller måske allerede ER medlem, bestilles billetter hos Leo Petersen, tlf.: 2272 5517

Den første til kr. 0 og de næste kr. 80,- stykket.

Evt. betaling af billetter sker ligeledes over Mobilepay til Leo Petersen, tlf.: 2272 5517

Støtteforeningens formål er at medvirke til at bevare og styrke Prinsens Musikkorps, herunder udbredelse af dansk militærmusik i almindelighed og Musikkorpsets musik i særdeleshed.

Dette sker i samarbejde med Musikkorpset og Prinsens Musikkorps Koncertfond.

Foreningen forsøger endvidere at skaffe medlemmerne gode tilbud omkring Musikkorpsets virke.

Ved indmeldelse i Støtteforeningen for Prinsens Musikkorps betales et indmeldelsesgebyr på Kr. 50,- Indmeldelsesgebyret dækker kontingent i indeværende år for enkeltpersoner.

Som medlem får du:

• Rabat ved køb af korpsets cd'er
  • Rabat ved køb af koncertbilletter til udvalgte koncerter

Udfyld formularen herunder med navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse og tryk "Send".

Du vil herefter få tilsendt et girokort med posten.