14. januar 2012 - Udsolgte huse til nytårskoncerterne med Stig Rossen og Prinsens Musikkorps

5 koncerter - 5 udsolgte huse! Det er status efter første del af Prinsens Musikkorps og Stig Rossens nytårskoncertturné 2011. Slagelse, Langå, Thisted, Vemb og Ejsing-Egebjerg kunne alle melde "fuldt hus". I Langå blev alle billetter (600) solgt på 28 minutter!

 

- Det har været helt fantastisk, fortæller orkesterchef Henrik Thorngaard, og fortsætter:

 

- Publikum er strømmet til koncerterne, og stemningen har været helt euforisk - både blandt publikum og blandt musikere og solist. Det hele er gået op i en højere enhed, og det ser ud som om succesen fortsætter.

 

For selvom der endnu mangler 8 koncerter kan flere koncertsteder allerede melde udsolgt! Galten, Brønderslev, Aalestrup og Frederikshavn er totalt udsolgt, medens der stadig er få ledige pladser i Viborg, Ejsing-Egebjerg, Harboøre og Skive.

 

- Det er vidunderligt at optræde med Prinsens Musikkorps, siger Stig Rossen og fortsætter:

 

- De kan det hele. Der er 14 fremragende blæsere og en fantastisk rytmesektion, og det gør, at vi kan lave hvad som helst. Kun fantasien sætter grænser, og det bærer nytårskoncerten præg af.

 

Det er den svenske dirigent Alexander Hanson, der holder styr på alle tropperne, og det gør han suverænt - samtidig med at der også bliver tid til de sædvanlige nytårsløjer fra såvel orkester, solist som dirigent.

 

Nytårskoncerterne spiller frem til og med den 28. januar.


« Tilbage