12. januar 2010 - Stor succes for Prinsens Musikkorps' nytårskoncerter

Preben og Maria - storgrinende.jpg

Der var udsolgt i Slagelse Musikhus, og der var udsolgt i Langå Idrætscenter, og de, der havde købt billet gik ikke skuffede hjem. Stående applaus i såvel Slagelse som i Langå vidnede om, at Prinsens Musikkorps, med solisterne Maria Lucia og Preben Kristensen, havde leveret en nytårskoncert ud over det sædvanlige. Publikum ville simpelthen ikke give slip på hverken solister, orkester eller dirigent.

 

Prinsens Musikkorps lagde ud me Gershwins Cuban Ouverture, hvorefter Preben Kristensen charmerende sig gennem  åbningsnummeret "Wilkommen" fra "Cabaret". Og så gik et sus igennem salen, da Maria Lucia entrerede scenen og med sin usædvanlig smukke stemme lagde publikum for sine fødder med "The Trolley Song" fra musical-filmen "Meet med in St. Louis".

 

Scenen var sat og publikum indfanget i en nytårskoncert- stemning, som Preben Kristensen i rollen som både sanger og konferencier og Maria Lucia i rollen som diva fulgte helt til dørs med humor, charme og stor professionalisme.

 

"Preben Kristensen og Maria Lucia var de charmerende frontfigurer, mens Prinsens Musikkorps under ledelse af dirigent Jesper Juul tryllede de glade toner frem", skrev Karin Hede Pedersen fra Randers Amtsavis dagen efter koncerten i Langå.

 

En fantastisk start på en nytårskoncertturné, der bringer orkestret, solisterne og chefdirigenten til Vemb, Thyholm, Viborg, Ejsing-Egebjerg, Frederikshavn, Skive, Aalestrup, Galten, Bjerringbro og Nykøbing Mors.

 

- Det er en dejlig lang turné, sagde Preben Kristensen fra scenen og fortsatte med et glimt i øjet:

 

- Vi kan nå at blive rigtig godt trætte af hinanden!

 

Der er nu intet, der tyder på at hverken solister, orkester eller dirigent er trætte af hinanden. Tværtimod! Der spilles på alle tangenter, og det er tydeligt, at alle nyder hinandens og publikums selskab. Det er nytårskoncerter, når de er allerbedst.

 

 Glæd Jer!

 

 

 


« Tilbage