7. maj 2014 - Fantastisk trompetist giver koncert med Prinsens Musikkorps

Adam Rapa3.jpg

Adam Rapa begyndte at spille trompet, da han var 11 år. Selv fortæller han:

 

- Jeg begyndte at spille i 5. klasse, da min skole tilbød os at spille med i et orkester. Jeg kunne ikke beslutte mig for, hvad jeg skulle spille; Trompet eller tenorsaxofon? Jeg besluttede mig for at slå plat eller krone om det, og medens jeg fandt mønten frem og smed den op i luften var det som om, jeg fik et lille flash - en lille drøm - der fortalte mig, at jeg som voksen ville komme til at spille trompet på store scener for en hel masse mennesker. Da blev jeg klar over, at det skulle være trompet og vups - så landede mønten i min hånd: Krone - trompet!

 

Og sådan blev det så. Adam Rapa kastede sig ud i at spille trompet, og heldigvis for det! For i dag er Adam Rapa en af verdens førende trompetister. En dynamisk performer, komponist, producer og pædagog, der er blevet kendt for den energi, entusiasme og pædagogiske og musikalske spændvidde, han bringer med sig på scenen - ved workshops - og som leder af master classes over hele verden.

 

Han bor i øjeblikket i Wien, men han rejser jorden rundt og optræder som musiker og gæstesolist i en bred vifte af musikalske sammenhænge. Han har ligeledes produceret Cd-albums, lavet teater produktioner og undervisningsmaterialer - alt sammen med en frisk indfaldsvinkel og med et nye, spændende perspektiver.

 

Ved koncerten i Alsion kommer publikum ikke alene til at stifte bekendtskab med Adam Rapa som den fremragende solist, han er. De kommer også til at opleve ham som komponist. For en del af den musik, der bliver spillet ved koncerten i Alsion, er komponeret af Adam Rapa. Det er spændende, ny musik formet af Adam Rapas dybe interesse for al slags musik. Innovativ, inspirerende og iørefaldende og genremæssigt uden begrænsninger.

 

Der er ingen tvivl om, at der venter publikum i Alsion en helt særlig oplevelse. For med det fremragende messingensemble - Prinsens Musikkorps - i ryggen er Adam Rapa i trygge hænder.

 

ALSION - TORSDAG DEN 26. JUNI KL. 20.00

 

Da arrangørerne ønsker, at rigtig mange får mulighed for at hører denne spænende koncert er der Fri Entré.


« Tilbage