11. november 2015 - Sopran vinder solistkonkurrence

camilla.jpgSopran og solistklassestuderende Camilla Button har vundet den interne solistkonkurrence på Det jyske Musikkonservatorium, hvor en række studerende dystede om retten til at optræde som solist ved en koncert med Prinsens Musikkorps i foråret 2016.

 

Camilla startede som ung pige sin undervisning hos Elsebeth Dreisig og Jens Krogsgaard, som begge var solister ved Den Jyske Opera. Det var meget inspirerende og motiverende for Camilla at arbejde med så dygtige sangere. Hun besluttede sig for at prøve sit sangtalent af og søgte på MGK og sidenhen musikkonservatoriet. Camilla fik sin kandidateksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i maj 2015 og er fortsat i Solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium hos docent Lars Thodberg Bertelsen. I januar 2015 spillede Camilla titelrollen, Grete, i DJM's opsætning af operaen "Hans & Grete" af E. Humperdinck. Ved siden af studierne arbejder Camilla som kirkesanger i Saksild og Nølev Kirker og er derudover en del af Det Jyske Vokalensemble. Camilla har optrådt som solist med disse orkestre og kor blandt andre: Nordschleswigsche Musikvereinigung. Århus Sinfonietta. Ensemble Zimmermann. Ensemble Musique Nouvelle (BE). Tonica harmoniorkester. Domkirkens Kantori, Århus. Sct. Pauls Kantori, Århus. Vor Frue Kantori, Århus.

 

Det er altid en lærerig proces for en studerende at optræde som solist med et professionelt ensemble. Juryen bestod af to musikere fra Prinsens Musikkorps samt undervisere fra konservatoriet.


« Tilbage