31. maj 2011 - 'Prinsens' Musikkorps åbner Riverboat Jazz Festival 24. juni

Siden Riverboat Jazz Festival startede i 1966 med tre små passagerbåde, der sejlede på en 2 timers sejlads op af Gudenåen, er festivalen vokset til en begivenhed, der fylder både i kvalitet og omfang. Det er faktisk blevet en af Nordeuropas største jazz festivaler for klassisk jazz.

 

Mere end 70 orkestre/solister optræder for omkring 50.000 jazz fans over de 5 dage festivalen varer, og i år kan de mange festivalgæster glæde sig til at stifte bekendtskab med Prinsens Musikkorps.

 

Fredag den 24. juni tager orkestret imod HM Dronningen, der ankommer til Havnen med Hjejlen, hvor 300 børn fra Silkeborgs skoler bl.a. vil synge en hyldestsang skrevet af Lars Lilholt. Prinsens Musikkorps akkompagnerer de mange børn, og efterfølgende spiller orkestret så på torvet i Silkeborg.

 

Michael Carøe, der var den ene af solisterne ved Prinsens Musikkorps' succesfulde nytårskoncerter i 2011, er med som gæstesolist, og Prinsens Musikkorps dirigeres til lejligheden af dansk jazz' grand old man, legendariske Ib Glindemann, der flere gange har arbejdet sammen med orkestret.

 

Programmet vil bl.a. byde på kendte og elskede sange som Come fly with me, Mack the knife og Fly me to the moon sunget af Michael Carøe, men der bliver også plads til at høre orkestret og Ib Glindemann i numre som Younger than springtime, Someday we´ll be happy og On the street where you live. 

 

 

Prinsens Musikkorps på havnen i Silkeborg kl. 12.00 samt på torvet kl. 14.00


« Tilbage