17. maj 2010 - Stjernesolister til Prinsens Musikkorps Nytårskoncerter 2011

Der er noget at leve op til for Prinsens Musikkorps, der sidste år fejrede store triumfer med deres nytårskoncerter. Dengang var det med solisterne Preben Kristensen og Maria Lucia, der fuldstændig fejede benene væk under publikum.

 

- Preben og Maria fungerede fuldstændig fantastisk sammen, hvilket publikum heldigvis kvitterede for fortæller Prinsens Musikkorps' orkesterchef, Henrik Thorngaard, og fortsætter:

 

- Det blev en fantastisk koncertrække, som vi sent vil glemme, og derfor blev vi selvfølgelig nødt til at tænke os god om for at finde en konstellation, som kan følge succesen op i 2011. Det tror jeg vi har fundet nu. Vi glæder os i hvert fald til at præsentere to kunstnere, der hver for sig har fejret store triumfer.

 susanne_elmark_presse_04.jpg

Valget er faldet på sangeren, entertaineren og TV værten Michael Carøe og sangerinden Susanne Elmark. To store sangere, der ubesværet bevæger sig rundt indenfor mange forskellige genrer. Super crooneren Michael Carøe - Danmarks svar på Frank Sinatra - er storcharmøren, der med en drink i hånden lægger publikum ned i sine toptunede Las Vegas shows, medens Susanne Elmark er divaen - en af Danmarks mest alsidige af slagsen - som spænder over opera, musical, pop, danske sange og skuespil.

 

Det er de to, som sammen med Prinsens Musikkorps skal finde det helt rigtige koncept for nytårskoncerterne 2011.

 

- Vi vil utvivlsomt blive mødt med utrolig store forventninger efter de seneste års store succeser fortæller Henrik Thorngaard og fortsætter:

 

- Det skræmmer os nu ikke. Tværtimod! Det inspirerer os og ansporer os til at lave noget, der bliver endnu bedre i 2011. Vi har allerede masser af ideer til repertoire, struktur og koncept, så vi føler os godt klædt på og klar til opgaven.

 

Prinsens Musikkorps nytårskoncerter kører i hele januar måned, og inden længe er orkestret klar til at melde ud, hvor koncerterne kommer til at finde sted.

 

Læs mere om Michael Carøe på www.michaelcaroe.dk

 

Læs mere om Susanne Elmark på www.susanneelmark.com   

 


« Tilbage