8. december 2009 - Prinsens med TV- stjerner

Det er to TV- stjerner, der er med som solister. Maria Lucia er lige nu aktuel i TV2- serien "Store Drømme", hvor hun spiller rollen som Sofia - den perfektionistiske, romantiske type, som er lidt naiv og behagesyg, og Preben Kristensen har netop haft en af hovedrollerne i DR Dramas "Forbrydelsen 2", hvor han spillede justitsministerens departementschef.

 

Nytårskoncerterne dirigeres af Prinsens Musikkorps' chefdirigent Jesper Juul, der udover at være dirigent også er solobasunist i DR SymfoniOrkestret.

 

Der vil - som sædvanlig ved Prinsens Musikkorps' nytårskoncerter - blive budt på en fantastisk blanding af musik og show. Maria Lucia synger sange fra musicals og film som "Fame", "Han, hun, Dirch & Dario" og "Funny Girl", og Preben Kristensen synger sange fra musicals og film som "Cabaret", "Moderne Tider" og "Mød mig på Cassiopeia".

 

Det hele bliver akkompagneret af Prinsens Musikkorps' topprofessionelle musikere, der naturligvis også spiller musik fra det klassiske repertoire. Der er nemlig visse traditioner, som skal holdes, og det bliver de!


« Tilbage