19. september 2011 - Prinsens indspiller Cd med Ria Jones

Skuespillerinden og sangtalentet Ria Jones er født I South Wales. Som 19-årig blev hun den yngste skuespillerinde nogensinde, der fik rollen som Eva Peron i musicalen Evita. Kort tid efter fik hun sin debut i Londons West End i Musicalen Chess, hvor hun spillede både "Svetlena" og "Florence". Derefter fik Ria rollen som "Grizabella" i Cats i New London Theatre. En rolle, hun spillede i godt 2 år.  

 

Ria Jones har haft en komet karriere i Londons musicalverden, og det har ført hende fra den ene store hovedrolle til den anden. Der er ikke det teater og den hovedrolle, som Ria Jones ikke har spillet og sunget på teatre i Londons West End. 

 

En anden side af Ria Jones er hendes koncerter. Hun har lavet utallige koncerter i USA, i Østen, i Europa også i Danmark, hvor hun tidligere har været solist med Prinsens Musikkorps ligesom hun har sunget med de store landsdelsorkestre samt med DR RadioUnderholdningsOrkestret. 

 

Ria Jones har  ud over sit eget TV show - One Night Only With Ria Jones - med BBC Wales, deltaget i utallige TV talk shows og radio shows, bl.a. - Friday Night Is Music Night - igen med BBC.

 

Ria Jones fylder ikke meget på en scene, men hendes stemme er fantastisk. Lige nu har hun stor succes med sit første solo album Have You Met Miss Jones.

 

Ria Jones tiltrækker sig positiv opmærksomhed uanset hvor hun optræder, på grund af hendes karismatiske og varme udstråling. Det fik publikum i Østen at mærke, da Ria Jones for nylig var i Shanghai, hvor hun spillede en bærende rolle i Stephen Sondheims klassiske musical Into the Woods, og hvor hun senere var en af de store solister, der var inviteret til at optræde ved indvielsen af et stort, nyt koncerthus.

 

Sammen med Prinsens Musikkorps indspiller hun i uge 38 en Cd, der bl.a. indeholder kendte og elskede numre som "Summertime", "Mad About the Boy", "My Heart Belongs to Daddy" og "My Funny Valentine", medens orkestret alene indspiller numre som "Den allersidste dans", "Jeg sætter min hat, som jeg vil" og "Norwegian Sunset".

 

Cd'en indspilles i Musikhuset på Skive Kaserne.


« Tilbage