29. oktober 2014 - Ny orkesterchef hos Prinsens Musikkorps

leoLeo Ebbesen Petersen er ny orkesterchef for Prinsens Musikkorps pr. 1. december 2014. Han startede sin karriere i det danske flyvevåben, hvor han fik sin officersuddannelse og har gjort tjeneste på en række af flyvevåbnets tjenestesteder. Senere har han arbejdet som personalechef i landsdækkende banker, chef for et uddannelses center og management konsulent i forskellige sammenhænge.

Leo har en stor interesse for militærmusik og de seneste 5 år har han været formand for Slesvigske Musikkorps støtteforening i Haderslev, hvor han har været medvirkende til at udbrede kendskabet til musikkorpsenes musikalske alsidighed og professionalisme. P.t. er han ved at afvikle sine formandsopgaver i SMUK støtteforening, så han kan koncentrere sig om den nye opgave hos Prinsens Musikkorps.

Leo glæder sig til at komme i gang med jobbet og håber at han sammen med Prinsens Musikkorps kan udvikle endnu en lang række succesoplevelser til glæde for både publikum og Prinsens Musikkorps.