13. september 2009 - Preben Kristensen på Cassiopeia og med Prinsens

preben-kristensen.jpgPREBEN KRISTENSEN spiller guden Zeus og TRINE PALLESEN hans datter - den yndefulde muse Polyhymnia, som får komponisten John Bergers melodier til at flyde, men som samtidig bliver årsag til mange forviklinger på jorden. Polyhymnia forelsker sig i flyverløjtnanten Harry spillet af MADS KNARREBORG, ligesom John Bergers kone Irene gør. KARSTEN JANSFORT er komponisten John Berger, som er plaget af disse ægteskabelige problemer, og samtidig kæmper med en deadline for musikken til en ny operette han er ved at sætte op. Komponistens kone, primadonnaen Irene, spilles af SOFIE PALLESEN.

 

Preben Kristensen begejstrede samtlige anmeldere, da han spillede Zeus i 2007. Dengang skrev Berlingske Tidende blandt andet: "Som forestillingens fiksstjerne når han surreelle højder, når han sprutter og gjalder i et overdådigt potpourri, en afsindig musikalsk rundfart fra »I en seng på hospitalet« over Ricky Martin til jeg ved ikke hvad. Ikke et øje er tørt."

 

Publikum kan igen glæde sig til at nynne med på stedsegrønne Kai Normann Andersen-klassikere som "Musens Sang", "Den allersidste dans" og "Gå ud og gå en tur".

 

Publikum kan også glæde sig til at møde Preben Kristensen ved Prinsens Musikkorps' nytårskoncerter 2010, hvor han er på scenen sammen med Maria Lucia, der lige nu er aktuel i TV2- serien "Store Drømme".


« Tilbage