5. april 2013 - Hvor er Gert Henning-Jensen?

gert_henning_jensen_(medium).jpgMange musik- og teaterinteresserede i Viborg går sikkert i disse dage og tænker: Hvor er det egentlig, vi kan opleve den fantastiske operasanger Gert Henning-Jensen torsdag den 18. april?

 

For af forskelligt pressemateriale fremgår det nemlig, at Gert Henning-Jensen både skal medvirke i Det Kongelige Teaters forestilling "Carmen" på Viborg Teater og lave en stor opera- og operettekoncert med Prinsens Musikkorps lige ved siden af - nemlig i Viborg Musiksal.

 

Det er vel ikke muligt at løbe fra den ene sal til den anden og nå begge dele, er der nok nogen, der spørger?

Nej, selvfølgelig er det ikke det. Sandheden er, at Det Kongelige Teater kører med dobbeltbesætning på nogle af rollerne i "Carmen", og selvom Gert Henning-Jensen faktisk er med i forestillingen, så er det den aften IKKE ham, der spiller med på Viborg Teater.

 

I stedet kan Gert Henning-Jensen opleves i en koncert sammen med Prinsens Musikkorps i Viborg Musiksal.

 

Programmet ved koncerten kommer til at bestå af opera- og operetteklassikere, som de fleste kender - præsenteret af Gert Henning-Jensen.

 

- Jeg ville egentlig oprindeligt have været børnelæge men et engagement på Jytte Abildstrøms Teater gjorde mig aldeles "Teater-gal", fortæller Gert Henning-Jensen og fortsætter:

 

- Teatret inspirerede mig og da jeg så også fandt ud af, at jeg rent faktisk kunne synge, ja, så endte jeg til sidst på Operaakademiet i København. Ad denne lidt skæve vej, blev det min skæbne at synge opera, og det nyder jeg hver eneste dag.

 

Der kan købes billetter ved Viborg Stifts Folkeblad, på Viborg Musiksal webside og ved Prinsens Musikkorps. Billetpriser: 160 kr. ved Viborg Stifts Folkeblad, 175 kr. på Viborg Musiksals webside, 175 kr. ved Prinsens Musikkorps og 195 kr. ved døren. Unge under 18 kan købe billetter for 50 kr.

 

Viborg Musiksal: www.viborgteater.dk

Prinsens Musikkorps: www.prinsensmusikkorps.dk


« Tilbage