6. november 2009 - Forsvarsminister Søren Gade på besøg hos Prinsens Musikkorps

Forsvarsministeren indledte besøget klokken 09.30, hvor han blev modtaget af tillidsrepræsentant Barbara Vestfalen Laursen og orkesterchef Henrik Thorngaard.

 

Billede 132.jpg

Billede 130.jpg

 

Derefter tog Prinsens Musikkorps imod i musikhusets dejlige musiksal, hvor de - under ledelse af vicedirigent Keld

Mortensen - spillede et nummer til ære for Søren Gade.

 

Billede 134.jpg Billede 133.jpg

 

 Forsvarsminister Søren Gade hilste på hver enkelt musiker inden Barbara Vestfalen Laursen og Henrik Thorngaard viste ham rundt i musikhuset.

 

Billede 141.jpg Billede 142.jpg

 

Så var det blevet tid til at spise morgenmad. Forsvarsminister Søren Gade og hans adjudant blev budt indenfor i et af musikhusets øverum, hvor der var smukt dækket op til kaffe, rundstykker og kage. Under morgenmaden havde Barbara Vestfalen Laursen og Henrik Thorngaard lejlighed til at fortælle Søren Gade om Prinsens Musikkorps daglige arbejde, nye tiltag og visioner for fremtiden. Forsvarsministeren afslørede på mødet, at han har en stor forkærlighed for og viden om Prinsens Musikkorps og de øvrige musikkorps i forsvaret.

 

Billede 145.jpg Billede 146.jpg

 

Forsvarsminister Søren Gades besøg hos Prinsens Musikkorps sluttede klokken 10.30. Et særdeles behageligt og konstruktivt besøg og møde, som Prinsens Musikkorps sætter stor pris på. En stor tak til Søren Gade fordi han tog sig tid til at besøge musikkorpset i Skive.

 

 

 

 

 


« Tilbage