5. januar 2011 - Crooneren, divaen & Prinsens Musikkorps

susanne_elmark_presse_04.jpg

Hvis julen og nytåret er fyldt med traditioner, så er januar det ikke mindre, og en af de stærkeste musikalske traditioner er, at Prinsens Musikkorps indleder en stor nytårskoncert- turne, der strækker sig over hele januar.

Turneen indledes i Slagelse Musikhus søndag den 9. januar, og så går turen ellers til Langå, Vemb, Thyholm, Viborg, Ejsing-Egebjerg, Struer, Aalestrup, Skive, Bjerringbro, Galten og slutter så i Nykøbing Mors den 26. januar.

 

- Nytårskoncert- turneen er altid noget af det vi glæder os rigtig meget til, fortæller orkesterchef, Henrik Thorngaard, der gennem det seneste år har arbejdet med at få de mange koncerter på plads.

 

- Der er en fantastisk stemning ved nytårskoncerterne. Publikum kommer glade og forventningsfulde, musikerne er som sædvanlig parate til at yde deres bedste, og det samme er solisterne, der nyder, at de kan få lov til at slå sig lidt løs. Det skaber alt sammen en magisk atmosfære, som gør nytårskoncerterne til noget helt specielt, fortæller Henrik Thorngaard.

 

Prinsens Musikkorps har endnu engang været tidligt ude for at sikre sig to stjernesolister til nytårskoncerterne: Susanne Elmark & Michael Carøe.

 

Michael Carøe er den fødte entertainer, en crooner og en charmør, der ofte sammenlignes med hans store forbilleder: Dean Martin og Frank Sinatra. Lige nu er han aktuel på TV2 med showet "Så det synger", og i efteråret høstede han store anmelderroser for sit show "That's life", der havde premiere på Bellevue Teatret den 25. september. Sidst han optrådte på teatret med et show fik han følgende ord med på vejen: "Carøe i smækker - lækker topform" - Berlingske Tidende, "En rigtig entertainer - det her er jo en fest" - Politiken, "Knaldhamrende flot dansk tuxedo-show" - BT og "Musikken gyngede, salen kogte" - Ekstra Bladet.

 

Susanne Elmark er operasangerinde med en stor, international karriere. Hun har sunget partier som Nattens Dronning i "Tryllefløjten", Zerbinetta i "Ariadne på Naxos" og mange, mange flere. Senest har hun sunget Lulu i operaen af samme navn på operaen i Barcelona. Hun har i det hele taget haft roller i opsætninger verden over, bl.a. på Staatsoper i München, Deutsche Oper Berlin og herhjemme på Det Kongelige Teater.

Nok så væsentligt for den hjemlige popularitet sang hun hovedrollen som Christine i "Phantom of the Opera" i Det Ny Teaters første opsætning af forestillingen i 2000, og hun er en hyppig gæst hos samtlige landsdelsorkestre i oratorie-, opera- og operettekoncerter. Derudover kender mange børn hendes stemme fra tegnefilm. Hun er bl.a. den danske Tommelise og Pocahontas i både sang og tale.  


« Tilbage