Fb Cover Salling Bank MasterSeries

Velkommen til en ny sæson af Salling Bank Master Series

Prinsens Musikkorps byder nu velkommen til Salling Bank Master Series Efteråret 2018!

Efterårets sæson af Salling Bank Master Series byder på koncerter med musicalstjerner, spektakulær slagtøjsmusik og en vaskeægte violinvirtuos – alt sammen i selskab med Prinsens Musikkorps.

Læs mere om de enkelte koncerter herunder.

Køb billetter til en ekstra god pris

Som noget nyt er det i år muligt at blive abonnent på Master Series-koncerterne og dermed købe billet til alle tre koncerter til favorabel pris.

Køb billet til alle tre koncerter samlet for kr. 460 + gebyrer
(Normalpris 195 + gebyrer)

Vær opmærksom på, at dette tilbud kun gælder ved køb af alle tre koncerter og derfor skal købes, inden første koncert afholdes.

Musicalgalla:

Musicalgalla 20. september, Skive

– Pakketilbud for alle efterårets tre koncerter i Skive

Musicalgalla 21. september, Silkeborg

– Pakketilbud for Silkeborg – klik på ovenstående link og følg vejledningen.

Musicalgalla 22. september, Viborg

– Pakketilbud for Viborg – klik på ovenstående link og følg vejledningen.

Slagtøjskoncert:

Slagtøjskoncert 25. oktober, Skive

– Pakketilbud for alle efterårets tre koncerter i Skive

Slagtøjskoncert 26. oktober, Silkeborg

– Pakketilbud for Silkeborg – klik på ovenstående link og følg vejledningen.

Slagtøjskoncert 27. oktober, Viborg

– Pakketilbud for Viborg – klik på ovenstående link og følg vejledningen.

Virtuos violinkoncert:

Virtuos Violinkoncert 22. november, Skive

– Pakketilbud for alle efterårets tre koncerter i Skive

Virtuos Violinkoncert 23. november, Silkeborg

– Pakketilbud for Silkeborg – klik på ovenstående link og følg vejledningen.

Virtuos Violinkoncert 24. november, Viborg

– Pakketilbud for Viborg – klik på ovenstående link og følg vejledningen.

Om efterårets koncerter

Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series – Musicalgalla

Glæd dig til masser af musical-klassikere, når Prinsens Musikkorps præsenterer første koncert i Salling Bank Master Series med titlen ‘Musicalgalla’. Ved koncerten flankeres musikkorpset af to musicalstjerner, der med garanti vil synge sig direkte i hjertet på publikum.

Christoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals, bl.a. Queen-musicalen We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning samt musicalen American Idiot. Han er desuden tidligere medlem af vokalgruppen Basix.

Rikke Hvidbjerg blev uddannet på Det Danske Musicalakademi i 2003. Hun har medvirket i musicals som Grease, Elsk Mig I Nat og Jesus Christ Superstar samt rockmusicalen American Idiot. Hun har turneret med Rasmus Seebach og har sunget kor for blandt andet Sanne Salomonsen og Søs Fenger.

Prinsens Musikkorps’ kunstneriske leder, stjernetrompetisten Ole Edvard Antonsen, står på dirigentpodiet ved koncerten, der kommer til at rumme masser af velkendte musicalnumre.

Skive Theater, torsdag den 20. september klokken 20.00
Bilhuset Per B i Silkeborg, fredag den 21. september klokken 19.30
Viborg Musiksal, lørdag den 22. september klokken 15.00

Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series – Slagtøjskoncert

Oplev slagtøjets alsidighed ved sæsonens anden koncert i Salling Bank Master Series, når den svenske slagtøjsvirtuos Johan Bridger gæster musikkorpset.

Slagtøjsmusik rummer et utal af udtryksformer og klangfarver, som er fængende og interessante for både det trænede og utrænede øre. Det vil publikum opleve, når Prinsens Musikkorps akkompagnerer Johan Bridger.

Johan Bridger er marimba- og percussionvirtuos og er kendt for at mestre alt fra J.S. Bach til ny og eksperimenterende musik. Bridger har tidligere vundet den prestigefyldet “Swedish Soloist Prize”, og han har spillet koncerter i hele Europa samt Rusland, Japan og USA. Han underviser desuden på musikkonservatorierne i København, Odense og Malmö.

Skive Theater, torsdag den 25. oktober klokken 20.00
Bilhuset Per B i Silkeborg, fredag den 26. oktober klokken 19.30
Viborg Musiksal, lørdag den 27. oktober klokken 15.00

Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series – Virtuos violinkoncert

Lad dig forføre af virtuost violinspil, når den unge stjerneviolinist Niklas Walentin er solist med Prinsens Musikkorps i koncertrækken ‘Salling Bank Master Series’.

Dansk-schweiziske Niklas Walentin (f. 1994) har haft violinen i hånden, siden han var seks år. Som kun 14-årig blev han optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. På trods af sin unge alder har han spillet koncerter i New York, Skt. Petersburg og Beijing, ligesom han har været solist med alle danske landsdelsorkestre samt Danmarks Radios Symfoniorkester.

På dirigentpodiet står den finske dirigent Hannu Koivula. Han er uddannet trompetist og dirigent i Helsinki og har vundet førsteprisen ved Den nordiske dirigentkonkurrence i Stockholm. Hannu Koivula har stået på podiet for adskillige skandinaviske orkestre og operahuse.

Skive Theater, torsdag den 22. november klokken 20.00
Bilhuset Per B i Silkeborg, fredag den 23. november klokken 19.30
Viborg Musiksal, lørdag den 24. november klokken 15.00

——

Salling Bank Master Series er et samarbejde mellem Prinsens Musikkorps, Salling Bank samt Silkeborg, Viborg og Skive kommuner. Koncertrækken byder på eksklusive koncerter på tværs af musikgenrer. Koncerterne udmærker sig ved altid at have solister af høj klasse på plakaten.

Master Series-koncerterne spilles altid i tre byer: Silkeborg, Viborg og Skive. Det er byer, som betyder noget for musikkorpset, og som orkestret også besøger i mange andre sammenhænge. Derfor kan du som silkeborgenser, viborgenser eller skibbonit med rette betragte Prinsens Musikkorps som din bys orkester – og din lokale mulighed for ekstraordinære musikalske oplevelser.