PIGEKOR 600×400

Julekoncert bliver tilsat et drys jule-jazz

Denne julekoncert i ”Musikkens Hus” i Aalborg henvender sig især til veteraner og ansatte i Forsvaret. Og de kan godt glæde sig.

Det er ofte som om, at tiden går hurtigere i december, når gaver skal købes og juledage planlægges. Nu giver Prinsens Musikkorps imidlertid mulighed for at skrue tempoet lidt ned og tilmed finde den helt rigtige julestemning frem.

Du kan således opleve musikkorpset ved en helt unik julekoncert i Musikkens Hus i Aalborg søndag den 3. december klokken 15.

Koncerten er på flere måder speciel. For det første henvender den sig først og fremmest til veteraner og medarbejdere ved militære enheder i Aalborg. For det andet venter der en koncert med julemusik i særklasse. På scenen er nemlig ikke blot Prinsens Musikkorps, men også trompetisten Adam Rapa og Kor X.

Fusionskongen Rapa

Adam Rapa er opvokset i USA og har blandt andet spillet på en række jazzklubber i eksempelvis New York. Fra 2001 til 2007 medvirkede han i USA, Storbritannien og Japan i  over 2000 forestillinger med Broadway-showet “Blast!”, hvor blæseinstrumenterne får lov at fylde. Kendetegnende for Adam Rapa er, at han har en unik evne til at kunne fusionere flere forskellige musikalske genrer, eksempelvis klassisk musik og jazz-musik.

Kor X består af tidligere medlemmer af DR Pigekor, og koret kender om nogen kunsten at fylde julesalmerne og musikken med varme og den rigtige stemning.

Kort sagt er der lagt op til en unik julekoncert med amerikanske carols, jazzet julefest og smukke, danske julesalmer.

Få en smags prøve her: