Bodil Jørgensen 2

Få overblikket over nytårskoncerterne her

Bodil Jørgensen er en kvinde, der ikke kan sættes i bås. Sikkert er det imidlertid, at der venter publikum en rigtig god aften i selskab med den lune skuespiller- og sangerinde, når hun sammen med Prinsens Musikkorps byder 2018 velkommen. Og selvom hun nok mest er kendt for sine roller i en lang række film og serier, blandt andet i den biograf aktuelle Erik Clausen film ”Aldrig mere i morgen”, så kan hun meget mere end det, fortæller dirigent i Prinsens Musikkorps René Bjerregaard Nielsen.

– Bodil Jørgensen er en lun, alsidig og folkekær kunstner. Til nytårskoncerten vil man blandt andet kunne høre hende fortolke flere kendte sange. Og at hun kan synge er ikke længere nogen hemmelighed, det har hun eksempelvis bevist i en række revyer, siger han.

– Det bliver simpelthen så morsomt, underholdende og ærligt. Det er et scoop, at vi nu skal på nytårsturné med hende, og vi i Prinsens Musikkorps glæder os i den grad til det unikke samarbejde, tilføjer René Bjerregaard Nielsen.

En spændt dirigent

René Bjeregaard Nielsen skal dirigere nytårskoncerterne, og ligesom Bodil Jørgens er han kendt for sit gode humør og sin lune. Alligevel er han lidt spændt på at skulle stå på scenen med hende.

– Hun mestrer i den grad improvisations kunst, og  hun er lynhurtig på aftrækkeren, så måske bliver jeg drevet rundt i manegen, siger han med et smil.

Du kan se René Bjerregaard Nielsen afsløre årets solist her:

https://www.facebook.com/prinsensmusikkorps/videos/10154664040901086/

 

Og her kan du se, hvor du kan opleve Prinsens Musikkorps og Bodil Jørgensen tage hul på 2018 med et brag af en koncert. Klik her for at få mere info om billetkøb og spilletidspunkter.

 

DATO STED
06. januar Viborg, Tinghallen
07. januar Langå, Langå Hallen
11. januar Taastrup Teater & Musikhus
12. januar Thyholm, Midtpunktet Thyholm
13. januar Galten, Galten Hallen
14. januar Gudme
16. januar Frederikshavn, Det Musiske Hus
17. januar Harboøre, Harboøre Centeret
18.januar Aalestrup, Aalestrup Idrætscenter
19.januar Skive, Kulturcenter Limfjord
20.januar Vejle, Skibet Hallen
21.januar Brønderslev,Nordjyllands Idrætshøjskole